Welkom bij de Haagse Longboardtôg

Longboard_Home 

 

Na tien jaar ervaring met het organiseren van de Haagse Skatetôg voor inline en rollerskaters leek het ons geweldig om als eerste van Nederland een Longboardtôg te organiseren. Longboarden is de snelst groeiende vorm van sport en vervoer van dit moment. Op 10 juni 2012 was het zo ver en een enthousiaste groep longboarders cruiste door de straten van Den Haag. We kregen zulke leuke en enthousiaste reacties, dat we besloten in 2013 twee Longboardtôgten te houden. Beide tochten waren een succes en ook in 2014, 2015 en 2016 werden er daarom twee Longboardtôgten gepland. En ook in 2017 gaan we weer voor twee Longboardtôgten. 

De Longboardtôg is Longboarden door de straten van Den Haag, begeleid door politie en ervaren verkeersregelaars op skates. De Tôg is geen wedstrijd, maar een recreatieve tocht . Lekker cruisen op de muziek van een coole DJ.

Voor wie is het?

Iedereen die in het bezit is van een longboard en het leuk vind om mee te rollen is welkom. Enige ervaring is uiteraard wel een vereiste voor je eigen veiligheid en de veiligheid van de andere deelnemers.

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Na inschrijving ontvang je een mailtje met het deelname bewijs. Wij hopen dat je, net als wij, bijna niet kunt wachten tot de volgende Longboardtôg. Schrijf je snel in en help ons door zo veel mogelijk vrienden uit te nodigen.

Let op: De Haagse longboardtôg start en eindigt dit jaar in het Zuiderpark, bij Rolhockeybaan EHRC Marathon Zuiderpark (Mr P. Drooglever Fortuynweg 3, 100 meter van Zuiderpark ingang Veluweplein). Zie ook Locatie.

Eerst volgende Longboardtôg: zondag 11 juni 2017Klik hier om je in te schrijven

Sponsors:

rollerblade

k2_skate

rollerwave

Landyachtz longboards   Riviera longboards     Loaded boards
Mountain_dew_officieel

     

Onlineskateshop.nl

         Subsponsoring:
JJ_van_der_Hoeven
Connexxion
De Longboardtôg wordt mede mogelijk gemaakt door:
  gemeente_denhaag

Logo_Sparta_Den_Haag_Voorburg

Laatste nieuws

Longboardtóg?... Ja natuurlijk!

28 augustus 2016 - Na enkele heerlijk verfrissende buien vanochtend is de lucht weer aardig opgeklaard. Het beloofd een...

Longboardtóg gaat door :-)

12 juni 2016 - Op dit moment, zo rond 12:00 uur, trekt er een klein frontje over Den Haag. Maar gelukkig valt daar ...

Meer nieuws >>

Tweets

Een moment geduld a.u.b. de Tweets worden geladen.

Meer tweets >>

Follow us @ Twitter Follow us @ Facebook