Welkom bij de Haagse Longboardtôg

Longboard_Home 

 

Na tien jaar ervaring met het organiseren van de Haagse Skatetôg voor inline en rollerskaters leek het ons geweldig om als eerste van Nederland een Longboardtôg te organiseren. Longboarden is de snelst groeiende vorm van sport en vervoer van dit moment. Op 10 juni 2012 was het zo ver en een enthousiaste groep longboarders cruiste door de straten van Den Haag. We kregen zulke leuke en enthousiaste reacties, dat we besloten in 2013 twee Longboardtôgten te houden. Beide tochten waren een succes en ook in 2014, 2015, 2016 en 2017 werden er daarom twee Longboardtôgten gepland. En ook in 2018 gaan we weer voor twee Longboardtôgten. 

De Longboardtôg is Longboarden door de straten van Den Haag, begeleid door politie en ervaren verkeersregelaars op skates. De Tôg is geen wedstrijd, maar een recreatieve tocht . Lekker cruisen op de muziek van een coole DJ.

Voor wie is het?

Iedereen die in het bezit is van een longboard en het leuk vind om mee te rollen is welkom. Enige ervaring is uiteraard wel een vereiste voor je eigen veiligheid en de veiligheid van de andere deelnemers.

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Na inschrijving ontvang je een mailtje met het deelname bewijs. Wij hopen dat je, net als wij, bijna niet kunt wachten tot de volgende Longboardtôg. Schrijf je snel in en help ons door zo veel mogelijk vrienden uit te nodigen.

Let op: De Haagse longboardtôg start en eindigt dit jaar bij de Sportcampus in het Zuiderpark (Mr P. Drooglever Fortuynweg 22, 100 meter van Zuiderpark ingang Melis Stokelaan). Zie ook Locatie.

Eerst volgende Longboardtôg: nader te bepalenKlik hier om je in te schrijven

Sponsors:

rollerblade

k2_skate

rollerwave

Landyachtz longboards   Riviera longboards     Loaded boards
 

     

Onlineskateshop.nl

         Subsponsoring:
soundmate_transparant
Connexxion
De Longboardtôg wordt mede mogelijk gemaakt door:
EHRC_MARATHON

gemeente_denhaag

      Logo_Sparta_Den_Haag_Voorburg

Laatste nieuws

Longboardtôg 14-07-2019 GAAT DOOR :) :)

14 juli 2019 - Hi Longboarders, Goed nieuwe De Lonboardtôg gaat vanmiddag 14-07-2019 door. Dus kom vandaag g...

De Longboardtôg gaat door vandaag!

26 augustus 2018 - Ondanks dat het weer niet zo zomers is als waar we de afgelopen weken aan gewend geraakt waren, is h...

Meer nieuws >>

Tweets

Een moment geduld a.u.b. de Tweets worden geladen.

Meer tweets >>

Follow us @ Twitter Follow us @ Facebook