Nieuwsbrief Juni 2016: Haagse longboardtóg 12 juni

Persbericht                                                                                                   Den Haag, 01-06-2016

Haagse longboardtóg 12 juni 2016.

 

Waar het om gaat bij de Haagse Longboardtóg is dat we met een grote groep mensen longboarden door de Haagse straten. Op wat voor een type board of wat voor style je ook beoefent, is ons om het even. Een leuke route rijden  over het asfalt, met of zonder tricks, standing up of lying down, Buttboarden of Kneeboarden. Doe je ding en laten we het met z'n allen doen op zondag 12 juni a.s met de Haagse Longboardtóg.

 

Schijf alvast de volgende data in je agenda:

Zondag 12 juni Longboardtóg

Zondag 10 juli Skatetóg

Zondag 28 augustus Longboardtóg

Zondag 18 september Skatetóg

We hebben weer een leuke route uitgestippeld: "hardcore Scheveningen". Vanaf het Zuiderpark via via naar Scheveningen Haven. Daarna cruisen we lekker lang door Scheveningen om vervolgens voor het Kurhaus langs, de Boulevard of Rolling Dreams te nemen (een stukje Down Hill) met een pauze op de boulevard t.h.v. Scheveningen Dorp. Vervolgens pushen en dancen door het Statenkwartier weer richting Zuiderpark. Zoals altijd worden we muzikaal ondersteund door DJ Nick Averton, geen onbekende in het regionale clubcircuit en ook al onze gast tijdens de laatste Longboardtóg van 2015. Garant voor de juiste beats, wat wil je nog meer. Geen wedstrijd maar gewoon relaxed op je deck. Onder begeleiding van Politie en ervaren Blockers (verkeersregelaars op Skates) een cruise door de Haagse straten afleggen. Een beetje ervaring op het board is natuurlijk wel handig. Niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook die van alle andere boarders. Wat ons betreft heel veel andere boarders. Wacht dus niet met je inschrijving!

Aanmelden

Het is een gratis evenement, maar aanmelden is nodig want er is een max aantal deelnemers. Aanmelden kan vooraf via http://www.longboardtog.nl/longboardtog/inschrijven.html of op de dag zelf tussen 14.00 uur en 15.15 uur voor aanvang van de tocht. Bij inschrijving vooraf maak je met het inschrijfbewijs meteen kans op mooie prijzen tijdens de verloting in één van de rustpauzes.

Komende tochten

Er zijn nog geen tochten gepland.