Verstuurde persberichten over de Haagse Skatetôg


Skatetôg Persbericht verstuurd 30 augustus 2013Laatste Haagse Skatetôg van 2013 op zondag 8 September

Met honderden skaters door Haagse straten?

 

Op zondag 8 september start de laatste Haagse Skatetôg van 2013 georganiseerd door Stichting Skatepromotie Den Haag. Vanaf de rolschaatsbaan in het Zuiderpark vertrekken om 15.30 uur de skaters voor hun 20,5 kilometer lange tocht. Onder begeleiding van muziek van DJ Ron Funkytown, politie, ervaren skaters en EHBO zwieren de skaters door Haagse straten. Aanmelden is gratis.

 

De Haagse Skatetôg voert skaters door bekende en minder bekende Haagse straten. De route wordt met de steun van de politie en verkeersregelaars vrij gemaakt,  zodat alle skaters lekker door de straten kunnen zwieren. Swingend op muziek van DJ Ron Funkytown, die de stoet voorgaat. De hele route staat op www.skatetog.nl/skatetog/route.

 

Voor iedereen

De tocht is voor iedereen tussen de 8 en 88 jaar met een beetje skate ervaring die kan remmen. Geschikt voor groepjes vrienden, buren of familie die zin hebben in een actieve en gezellige middag. Wel is het belangrijk dat je goede bescherming draagt. Voor eventuele uitvallers is er gedurende de hele route een bezemwagen beschikbaar in de vorm van de Tap Taxi. Daar rijden ervaren EHBO’ers  in mee die met een glimlach of een pleister bij dikke pech klaarstaan. Iedereen eindigt rond 17.30 uur weer bij de rolschaatsbaan in het Zuiderpark.

 

Aanmelden

Het is een gratis evenement, maar aanmelden is nodig want er is een maximum aantal deelnemers. Aanmelden kan vooraf via www.skatetog.nl of op de dag zelf tussen 14.00 uur en 15.15 uur voor aanvang van de tocht. Bij inschrijving vooraf maak je met het inschrijfbewijs meteen kans op mooie prijzen tijdens de verloting in één van de rustpauzes.

 

 

Ondersteuning

De Skatetóg wordt mede mogelijk gemaakt door K2, Rollerblade, Onlineskateshop.nl, Rollerwave skatespeciaalzaak, Tap Taxi, Pro AV, DJ Ron Funkytown, pjbeukertuinen.nl, Rolschaatsbaan Zuiderpark, Politie Haaglanden, Gemeente Den Haag en alle vrijwilligers.

 

 

____________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

 

Er is gelegenheid voor het maken van foto’s bij de start en bij de finish of tijdens de pauzes op één van de rustpunten. U kunt eventueel meerijden in één van de wagens die meegaan tijdens de tocht. Op verzoek leveren we foto’s na het evenement (op zondagavond). Voor meer informatie, vragen of een afspraak voor foto’s kunt u contact opnemen met:

Linda Gerritsen telefoon 06-14877901, Stichting Skatepromotie Den Haag
  Skatetóg Persbericht verstuurd 24 augustus 2012

                                                                                              

Haagse Skatetóg 2012 op zondag 2 september

Zullen we het nog een keertje overdoen?

 

Want het was zo naar mijn zin. De Haagse Skatetóg gaat dit jaar nog een keer van start.

Want wat een heerlijk skatejaar hebben wij gehad. En om het goed af te sluiten organiseren wij op Zondag 2 September nog een Late Summerparty.

Trek je skates aan om achter onze Dj Ron Funkytown aan te skaten. Door de Haagse straten langs de leukste pleinen.

De tòg zal ongeveer 19 kilometer zijn en word veilig en vrij gemaakt door onze verkeersregelaars in samenwerking met de Haagse politie.

Iedereen kan hier aan mee doen. Van jong tot oud…als je maar kan skaten en kunt remmen. Trek al je vrienden en familie van de bank en schrijf je in. Dit kun je doen op http://www.skatetog.nl  .

Vergeet niet je inschrijfbewijs uit te printen en mee te nemen.

Want als je deze inlevert bij de inschrijftafel voor de tóg dan maak je nog kans op een leuke prijs.

Tijdens de tóg rijdt er ook een bezemwagen mee. Hierin zitten onze mensen van de EHBO en als je de tòg om wat voor reden dan ook niet uit kunt rijden kun je daarbij instappen.

Aan de innerlijke mens is ook gedacht…wij hebben twee pauzes waar je even kunt uitpuffen en waar je wat te drinken of te eten kunt kopen. Hiervoor kun je bonnetjes kopen bij de inschrijftafel. Met dat geld steun je ons gratis evenement.

Dus…trek je skates en bescherming aan en we zien je graag op de rolschaatsbaan in het Zuiderpark!

Voor verdere informatie: http://www.skatetog.nl/skatetog/programma.html

____________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

 

Er is gelegenheid voor het maken van foto’s maken bij de start en bij de finish of tijdens de rustpauzes op één van de rustpunten. U kunt eventueel meerijden in één van de wagens die meegaan tijdens de tocht. Op verzoek leveren we foto’s na het evenement (op zondagavond). Voor vragen of een afspraak voor foto’s kunt u contact opnemen met:

Linda Gerritsen telefoon 06-14877901, namens organisator Stichting Skate Promotie Den Haag
Skatetóg Persbericht verstuurd 02 augustus 2012  


Tweede Skatetóg van 2012 op zondag 12 augustus

Zomers skaten door Den Haag?


Op zondag 12 augustus vindt al weer de tweede Skatetóg van 2012 plaats. Na een mooie Skatetóg in mei en een primeur met de Longboardtóg in juni, organiseert de Haagse Skatetóg opnieuw een gezellige (zomerse) Skatetóg voor jong en oud. Vanaf de rolschaatsbaan in het Zuiderpark vertrekken om 15.30 uur de skaters voor hun 22 km lange tocht. Onder begeleiding van muziek van DJ Ron Funkytown, politie, ervaren skaters en EHBO, rollen de skaters door de Haagse straten. Aanmelden is gratis.


In Den Haag gebeurt het!

Het is weer tijd om lekker ontspannen te skaten door de straten van Den Haag. Heel relaxed, met een leuke groep mensen de tocht van zo’n 22 km skaten, alsof iedereen familie is. En het is geen wedstrijd dus je kan op je eigen tempo. Enigszins ervaring in skaten en remmen is wel nodig voor je eigen veiligheid en dat van anderen. Met de remclinnic die je voorafgaand aan de tocht kunt volgen, wordt je remtechniek ook nog eens verbeterd. Overigens is het is wel aan te raden om tijdens de remclinic én de tocht goede bescherming te dragen.

In samenwerking met de Haagse politie en verkeersregelaars zorgen wij voor een vrije doorgang over het gladde asfalt. Zoals bij elke Skatetóg doen we dit uiteraard niet in stilte, ook nu kunnen we weer genieten van de muziek van DJ Ron Funkytown, die vanaf de muziektruck vooraan de bonte stoet swingende muziek over de deelnemers uitstrooit.

Tijdens de tocht zijn er ook 2 rustpauzes waar je wat te eten of drinken kunt kopen. En mocht de tocht net even te vermoeiend zijn, dan hebben wij de beschikking over een bezemwagen. Daarin zitten ervaren EHBO-ers die er voor zorgen dat je in goede handen bent, zodat je eventueel daarna je tocht weer kunt vervolgen.


Aanmelden

Het is een gratis evenement, maar aanmelden is nodig vanwege het maximum aantal toegestane deelnemers. Aanmelden kan vooraf via www.skatetog.nl of op 12 augustus tussen 14.00 uur en 15.15 uur voor aanvang van de tocht. Bij inschrijving vooraf is het inschrijfbewijs meteen een lot voor de loterij tijdens één van de pauzes in de tocht. Op de website vind je ook meer informatie over de Skatetóg.


____________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie


Er is gelegenheid voor het maken van fotos bij de start en bij de finish of tijdens de rustpauzes op één van de rustpunten. U kunt eventueel meerijden in één van de wagens die meegaan tijdens de tocht. Op verzoek leveren we fotos na het evenement (op zondagavond). Voor vragen of een afspraak voor fotos kunt u contact opnemen met de organisatie via info@skatetog.nl.

 

 

 

Skatetóg Persbericht verstuurd 05 mei 2012


Eerste Haagse Skatetòg 2012 op zondag 13 mei

Met honderden skaters door Haagse straten?

 

Op zondag 13 mei start het 11e Haagse skateseizoen met de eerste Haagse Skatetòg van 2012 georganiseerd door Stichting Skate Promotie Den Haag. Vanaf de rolschaatsbaan in het Zuiderpark vertrekken om 15.30 uur de skaters voor hun 21 kilometer lange tocht. Onder begeleiding van muziek van DJ Ron Funkytown, politie, ervaren skaters en EHBO zwieren de skaters door Haagse straten. Aanmelden is gratis.

 

De Haagse Skatetòg voert skaters door bekende en minder bekende Haagse straten. De route wordt met de steun van de politie en verkeersregelaars vrij gemaakt,  zodat alle skaters lekker door de straten kunnen zwieren. Swingend op muziek van DJ Ron Funkytown, die de stoet voorgaat. De hele route staat op www.skatetog.nl/skatetog/route.

 

Voor iedereen

De tocht is voor iedereen tussen de 7 en 80 jaar met een beetje skate ervaring die kan remmen. Geschikt voor groepjes vrienden, buren of familie die zin hebben in actieve en gezellige middag. Voor eventuele afvallers is er gedurende de hele route een bezemwagen in de vorm van de Tap Taxi. Daar rijden ervaren EHBO’ers  in mee die met een glimlach of een pleister bij dikke pech klaarstaan. Iedereen eindigt rond 17.30 uur weer bij de rolschaatsbaan in het Zuiderpark.

 

Aanmelden

Het is een gratis evenement, maar aanmelden is nodig want er kunnen maximaal 1250 mensen deelnemen. Aanmelden kan vooraf via www.skatetog.nl  of op 13 mei tussen 14.00 uur en 15.15 uur voor aanvang van de tocht. Bij inschrijving vooraf is het inschrijfbewijs meteen een lot voor loterij aan het einde van de tocht.

____________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

 

Er is gelegenheid voor het maken van foto’s maken bij de start en bij de finish of tijdens de rustpauzes op één van de rustpunten. U kunt eventueel meerijden in één van de wagens die meegaan tijdens de tocht. Op verzoek leveren we foto’s na het evenement (op zondagavond). Voor vragen of een afspraak voor foto’s kunt u contact opnemen met:

Linda Gerritsen telefoon 06-14877901, namens organisator Stichting Skate Promotie Den Haag
Skatetóg Persbericht verstuurd 15 mei 2011

Haagse Skatetóg 2011: reünie, spetterend feest en een primeur! (2)

Tweede persbericht met meer informatie: (vorige was verzonden op 8 mei 2011)

Uitnodiging voor de pers.

In 2011 viert de organisatie van de Haagse Skatetóg haar 10 jarig bestaan. En dat zal Den Haag weten ook! Iedereen die ooit heeft meegeskate in de laatste 10 jaar wordt opgeroepen om aan te sluiten. Let op: dit jaar is alles anders, maar ook weer een beetje niet! Zo blijft het een gratis evenement. Maar het Jubileumfeest is op zaterdagavond i.p.v, de zondagmiddag. De organisatie belooft aan alle Haagse skaters een ouderwets gezellig Haags feestje. Waar ook zeker nieuwe skaters van harte welkom zijn om mee te genieten van het rollen over het Haagse asfalt.

Op zaterdag 28 mei 2011 is er een groot ‘Can You Feel It’ Skatetógfeest

In de namiddag (17.30) rollen we als vanouds vanaf de Rolschaatsbaan het Zuiderpark uit en starten we met onze ‘Classic tour’. De organisatie roept de deelnemers op om uitgedost mee te skaten richting Kijkduin en het Vredespaleis. Het thema is de ‘Zeventiger jaren’ zodat we al vast vooruitlopen op de originele rollerdisco die aansluitend plaats vindt.

De rollerdisco vindt plaats op de Rolschaatsbaan Zuiderpark. Onze eigen Skatetóg DJ: DJ Ron (o.a Funkytown) verruilt zijn plaats achter de draaitafel van de muziekwagen voor die in het midden van de rolschaatsbaan. Zodat we, zoals het hoort, op ‘Grooving Sounds’ om de muziek heen kunnen rollen op rollerskates, skeelers of inlineskates.

Inschrijven
De Skatetóg is gratis.
Inschrijven via
www.skatetog.nl
Inschrijven kan ook vanaf 16:00 uur tot 17:00 uur voorafgaand aan de
Skatetóg

Voorlopig programma: zaterdag 28 mei 2011

16:00 uur start inschrijving (reserveer alvast via: www.skatetog.nl )
16:00-17:15 verrassingsprogramma
17:30 uur: vertrek Haagse
Skatetóg vanuit Zuiderpark
19:30-20:00 uur: verwachte aankomst Rolschaatsbaan Zuiderpark
20:00- 23:00 uur : Rollerdisco op de rolschaatsbaan

Route:
Klik hier

Uitnodiging en contact:
De pers is van harte uitgenodigd om (een deel van) de activiteiten bij te wonen en of foto’s te maken. U kunt op verzoek ook delen meerijden.
Neemt u hierover contact op met:
Anneleen: 06 18294306
En per mail:
anne.leen@ziggo.nl of info@skatetog.nl


Vooraankondiging:

Primeur: eerste Nederlandse Longboardtóg vindt plaats in Den Haag!

Het Longboarden is de snelst groeiende vorm van sport en vervoer van dit moment. De organisatie kreeg regelmatig verzoeken uit het hele land of er niet eens een tocht georganiseerd kon worden speciaal voor Longboarders.

De organisatie kondigt met trots aan dat er dit jaar voor het eerst in Nederland een Longboardtocht plaats gaat vinden. En wel in Den Haag.
Opmerkelijk: er is nu al aandacht vanuit Amerika voor deze tocht. Uit meerdere landen hebben verschillende deelnemers laten weten van de partij te zijn. We zetten daarmee niet alleen het Longboarden in het zonnetje maar ook nog eens Den Haag!

De Longboardtocht is een aangepaste tocht. De exacte route houden we nog even geheim.

De organisatie houdt rekening met een hoge opkomst van deelnemers uit het hele land!

De gratis Longboardtóg vindt plaats op:
Zaterdag 27 augustus vertrek vanuit Zuiderpark: 17.30 uur
Inschrijven: www.skatetog.nl
Programma volgt.

Uitnodiging en contact:
De pers is van harte uitgenodigd om (een deel van) de activiteiten bij te wonen en of foto’s te maken. U kunt op verzoek ook delen meerijden.
Neemt u hierover contact op met:
Anneleen 06 18294306
En per mail:
anne.leen@ziggo.nl of info@skatetog.nl


skatetog_1k

Skatetog_2k

skatetog_3k

skatetog_4k

Skatetóg Persbericht verstuurd 08 mei 2011

Haagse Skatetóg 2011: een spetterend feest en een primeur!

Uitnodiging voor de pers.

In 2011 viert de organisatie van de Haagse Skatetóg haar 10 jarig bestaan.En dat laat de organisatie niet stilletjes voorbij gaan. Is men in Den Haag gewend aan de maandelijkse zondagtochten: dit jaar is alles anders, maar ook weer een beetje niet! Zo blijft het een gratis evenement. We beloven de Haagse skaters een ouderwets gezellig Haags feestje.

Op zaterdag 28 mei 2011 is er een groot ‘Can You Feel It’ Skatetógfeest

In
de namiddag (17.30) rollen we als vanouds vanaf de Rolschaatsbaan het Zuiderpark uit en starten we met onze ‘Classic tour’. De organisatie roept de deelnemers op om uitgedost mee te skaten richting Kijkduin en het Vredespaleis. Het thema is de ‘Zeventiger jaren’ zodat we al vast vooruitlopen op de originele rollerdisco die aansluitend plaats vindt.

De rollerdisco vindt plaats op de Rolschaatsbaan Zuiderpark. Onze eigen Skatetóg DJ: DJ Ron (o.a Funkytown) verruilt zijn plaats achter de draaitafel van de muziekwagen voor die in het midden van de rolschaatsbaan. Zodat we, zoals het hoort, op ‘Grooving Sounds’ om de muziek heen kunnen rollen op rollerskates, skeelers of inlineskates.

Voorlopig programma:

17:00 uur rollende-demonstratie (= nog geheim)
17:30 uur vertrek Haagse Skatetóg
19:30-20:00 uur verwachte aankomst Rolschaatsbaan Zuiderpark
20:00 uur – 23:00 uur : Rollerdisco op de rolschaatsbaan

Vooraankondiging:
Primeur: eerste Nederlandse Longboardtóg vindt plaats in Den Haag!

De organisatie
kondigt met trots aan dat er dit jaar voor het eerst in Nederland een Longboardtocht plaats gaat vinden. En wel in Den Haag. De stichting kreeg regelmatig verzoeken uit het hele land of er niet eens een dergelijke tocht georganiseerd kan worden. Veel skaters hebben naast de skates ook een Longboard. Het is dan een logische stap om in de behoefte te voorzien en een tocht met ‘gelijkrollenden’ te organiseren.

Opmerkelijk: er is nu al aandacht vanuit Amerika voor deze tocht, een bekend tijdschrift komt naar het Haagse om de tocht te beleven in een Europese omgeving. Dus: we zetten niet alleen het Longboarden in het zonnetje maar ook nog eens Den Haag!

De Longboardtocht is een aangepaste tocht. De exacte route houden we nog even geheim.
De organisatie houdt rekening met een hoge opkomst van deelnemers uit het hele land!
De Longboardtóg vindt plaats op:

Zaterdag 27 augustus vanaf 17
.30 uur

Uitnodiging en contact:
De pers is van harte uitgenodigd om
(een deel van) de activiteiten bij te wonen en of foto’s te maken. U kunt op verzoek ook delen meerijden.
Neemt u hierover contact op met:
Anneleen 06 18294306
En per mail:
anne.leen@ziggo.nl of info@skatetog.nl


de_vrijwilligers_staan_er_weer_klaar_voor_1

 

Laatste nieuws

Laatste Skatetôg 2019 GAAT DOOR !!!

22 september 2019 - Helaas al weer de laatste skatetôg van 2019 maar hij gaat door. let op er zijn ook de Haagse sta...

De einde-zomer-Skatetôg gaat door vandaag :-)

1 september 2019 - Het is het laatste weekend van de schoolvakanties. Gisteren was een ideale dag om aan het strand te ...

Meer nieuws >>

Tweets

Een moment geduld a.u.b. de Tweets worden geladen.

Meer tweets >>

Follow us @ Twitter Follow us @ Facebook