Herinnering: Skatetóg 10 juli a.s. Jubileumeditie

2e Haagse Skatetóg van 2016 a.s. zondag 10 juli- meedoen kost nog steeds niks, ook de moeite is nakko en voor nop!

De organisatie van de Haagse Skatetóg (en van de Haagse Longboardtóg) bestaat 15 jaar en dat vieren we a.s. zondag. We rijden een mooie, afwisselende route. Geschikt voor jong en oud, je familie of samen met je vrienden. In een rustig tempo de volle 20 km. Een beetje handigheid met het remblok is mooi meegenomen voor de veiligheid.

Haagse Skatetóg 15 jaar! En dat willen we niet maar zomaar voorbij laten gaan met het thema Glitter en Glamour in ons draaiboek. Hoe leuk kan een feestje worden als je deze elementen erin verwerkt. Het zou toch mooi zijn als de complete karavaan rollende verjaardagsgasten zich eens flink feestelijk hebben uitgedost. Pruiken, galakostuums, stola's, handschoenen, kettingen, hoedjes, diademen etc. Als het maar blinkt en niet stinkt en misschien nog wel geschminkt. Doe je best (maar hou het veilig)! Op marktplaats is al een levendige ruilhandel met glitterpanties, bling-bling jasjes en zilveren hoedjes gaande. We zien het al helemaal voor ons die glimmende stoet skaters met voorop de DJ wagen en achteraan de bezemkar. En als we de weermannnen moeten geloven krijgen we ook nog de zon cadeau.

Ook bij sponsor Rollerblade geven ze cadeaus weg in een win-actie. Ga naar http://www.rollerblade.nl/haagseskatetog, vul je gegevens in en maak kans op een paar gloednieuwe skates.

Nu de belangrijkste gegevens voor de Haagse Skatetóg van a.s. zondag 10 juli:

- Inschrijvingen via onze site http:/www.skatetog.nl/skatetog/inschrijven.html en maak ook nu weer kans op een hele leuke prijs met je uitgeprinte inschrijfbewijs. Scheelt ons organisatorische rompslomp en een indicatie hoeveel deelnemers we kunnen verwachten - ter plekke inschrijven mogelijk tussen 14.00 en 15.00 uur.

- Verzamelen om 15.00 uur en vertrek om 15.30 vanaf de atletiekbaan van AV SPARTA in het Zuiderpark - terugkomst rond 17.45 uur.

Lengte tocht 20 km, rustig tempo en begeleid door politie Haaglanden en ervaren Blockers voor de wegafzetting. (route en locatie zie www.skatetog.nl)

- Rustpunten onderweg met tijd voor een drankje en de bezemwagen (voor het geval dat) met EHBO ondersteuning.

- Natuurlijk ook mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren K2, Rollerblade, Mountain Dew en onlineskateshop.nl

- De belangeloze medewerking van de Gemeente Den Haag, Politie Haaglanden, Rollerwave Skatespeciaalzaak, DJ Robbert Niklas, Atletiekvereniging SPARTA Zuiderpark, J.J. van der Hoeven en Zn BV, EDGE Computers en alle vrijwilligers.

Tot 10 juli !!

Organisatie Haagse Skatetóg

Komende tochten

Er zijn nog geen tochten gepland.