Schrijf je in voor de BBQ!!!


10 juli…. bbq……..uhhhhhh……U I T N O D I G I N G skatetog

 

Roodgloeiende houtskooltjes, sappige stukken vlees, tongstrelende sauzen en knapperig stokbrood. Wie is er niet gek op?

10 juli a.s. vieren wij het 15 jarig bestaan van de Stichting Skatepromotie Den Haag (de organisatie van de Haagse Skatetóg en Haagse Longboardtóg) met een Hot Smoking B.B.Q. en onze eigen DJ Robbert Niklas is ook op deze party aanwezig voor de muzikale omlijsting. De B.B.Q. vindt plaats aansluitend aan de Skatetóg van 10 juli en gaat ook door als de Skatetóg vanwege het slechte weer zou worden afgelast.

Plaats van handeling: bij onze eigen vertrouwde gastheer van A.V. Sparta in het Zuiderpark (al weer enige jaren onze Start- en Finish locatie).

Als vrijwilliger van of deelnemer aan onze tógten nodigen we jullie van harte uit om van ons 15 jarig bestaan een geweldig feest te maken.

Dat kan door uiterlijk zondag 3 juli € 10,-- per persoon te storten op Bankrekeningnummer NL94 INGB 0009 5970 60 t.n.v. Stichting Skatepromotie Den Haag o.v.v. BBQ + je naam.

Je ontvangt dan vóór aanvang van de BBQ een speciaal hiervoor bestemd polsbandje. Tevens krijg je van ons de eerste 2 drankjes aangeboden. Natuurlijk gaan we met z’n allen eens goed proosten. En als klap op de vuurpijl krijgen alle feestgangers een super te gekke goodiebag mee naar huis!
                                                                                       longboard
Naast de Skaters zijn natuurlijk ook de Longboarders van harte welkom ! Helaas kunnen jullie die dag niet mee boarden met de Haagse Skatetóg. Dat heeft alles te maken met de veiligheid.

Rond 18.00 uur gaat de fik in de kolen. Tegen 18.30 zal dan zo’n beetjes alles heet genoeg zijn om de 1e malse stukken te grillen. Ondertussen is ook DJ Robbert Niklas warmgedraaid voor de allerfijnste muziek en kunnen jullie lekker eens ouwehoeren over van alles en nog wat. Voorop staat natuurlijk het genieten van deze avond.

Enthousiast?

Wij wel in ieder geval. Doe mee en schrijf je!

Heb je nog vragen, stuur een mailtje naar info@skatetog.nl

Tot gauw.

Organisatie Haagse Skatetóg en Haagse Longboardtóg

Komende tochten

Er zijn nog geen tochten gepland.